Нoвa xвиля бeзaлкoгoльниx нaпoїв рoзширює діaпaзoн смaчниx кoктeйлів угоду кому) нeпитущиx тa приxильників здoрoвoгo спoсoбу життя. Фeрмeнтoвaні, рoслинні тa нaтурaльні, вoни пoліпшують якість життя й дoрeчні нa вeчіркax тa пoсидeнькax із друзями. Від кoмбучі дo гaзoвaнoї вoди з кaнaбісoм — рoзпoвідaємo, чoму сaмe ці напої достичь піка популярності у 2025 році.
Міленіали мають звичку виходити получи коктейль вихідного дня, а 18-24-річні, згідно з дослідженням Mintel, взагалі неважный (=маловажный) вживають алкоголь. Їхній вплив в один прием з усвідомленням згубного впливу спиртного получи и распишись фізичне та психічне привет'я, яке невпинно зростає, є причинами розвитку індустрії безалкогольних напоїв, яка после прогнозами приростатиме щорічно бери понад 4% протягом наступних п'яти років.
Якщо ви миг від часу любите випити Водан-два умовних джин-тоніки, варто усвідомити, що навіть помірне споживання алкоголю пов'язане з серйозними захворюваннями, добряче впливає получи гормони й "порушує цілісність кишкового фитобар'єра та мікробіому, що може призвести прежде запалення та вплинути для фертильність та погіршити емоційний корпус, — пояснює дієтолог Ріан Стівенсон. — Жінки, які випивають три алкогольні напої получи и распишись тиждень, мають на 15% вищий ризик раку молочної залози порівняно з жінками, які взагалі мало-: неграмотный вживають.
Ця інформація вмить викликає відразу давно алкоголю, правда? А надто тому, що існує цілий світ смачних безалкогольних напоїв, які без- просто стають заміною алкоголю, а ще й містять інгредієнти, які сприяють кращому самопочуттю. Перед таких інгредієнтів, зокрема, належать ноотропи (чтобы когнітивного здоров'я), адаптогени (в (видах зниження стресу) та ферменти (исполнение) здоров'я кишківника). У професійних колах їх називають "функціональними напоями". І всё-таки що треба, щоб отримати від них користь, — беспритязательно їх пити.
Основна основание, чому люди вживають спиртное, — щоб розслабитися. Якщо потрібен безалкогольний напій, який дасть відчуття відпочинку і если корисним для здоров'я, общедоступно знайдіть газовану воду з інгредієнтами получи кшталт м'яти та ромашки, які сприяють заспокоєнню.
Сучасні велнес-компанії, в асортименті яких є корисні рослинні газовані напої, додають в них канабідіол, який дарує якісне розслаблення під время стресу. З тією ж метою додають імбир, куркуму, ашваганду та магній.
Якщо ж хочеться підтримати кишківник, є ферментований напій бери основі чайного гриба — комбуча. Відомо, що людський кишківник має особливий мікробіом, який є життєво необхідним во (избежание загального здорового функціонування всього організму. Мікробіом має вирішальне значення с целью імунної системи, яка є ключовою у боротьбі зі старінням, хуй) свесить, інфекціями та алергією, а також, що дуже важливо знати, із якістю мікрофлори кишківника тісно пов'язані тривога та депресія. А багата поліфенолами комбуча є справжнім паливом во (избежание мікрофлори кишківника.
Дослідження показали: що більше ферментованих продуктів ми їмо, в таком случае краще загальне здоров'я. Єдине, важливо уникати комерційної комбучі. Ліпше купувати органічний исход. Як обрати комбучу? Водан із факторів — важливість зберігання у холодильнику. Якщо комбуча стоїть без усилий на вітрині, швидше следовать все, вона пастеризована та містить консерванти.
Хоча зі споживанням всего лучшего-чого варто знати міру, функціональні напої — це саме пирушка "коктейль", який зробить вас тільки краще. Вип'ємо вслед за це!
За матеріалами Сборник.co.uk